Bli Sponsor 2018-07-04T14:31:37+00:00

BLI SPONSOR

DIN bedrift/ virksomhet kan bidra til å hjelpe oss til å hjelpe andre

mellom2stoler ønsker å ha en tett og langsiktig relasjon til våre støttespillere. Vårt mål er å gi dere jevnlig oppfølging av hva deres støtte brukes til, hvordan dette har hjulpet andre, og hva våre kommende planer er.

TYPE STØTTESPILLERE

Frivillig
Vi trenger mange hoder og hender til å gjennomføre våre arrangement så bra som mulig. Vi ønsker all frivillig innsats hjertelig velkommen. Du velger selv hvor mye du vil bidra – ta kontakt med oss, så tar vi en prat.

Tjenestesponsorer
Vi trenger hjelp til mange ulike tjenester for at Mellom2stoler skal vokse og nå sine mål. Eksempler på tjenester vi har behov for: nettside, markedsføring, regnskap, transport.

Leverandørsponsorer
Eksempler på utstyr vi har behov for: Mat- og drikke, sports- og aktivitetsutstyr, premier o.l.

ØKONOMISKE SPONSORER

Ulike eksempler for deg som vil støtte oss økonomisk. Velg din sponsortype i kontaktskjema under for mer informasjon. Vi takker for all interesse, hjelp og støtte.

Platinumsponsor
Som Platinumsponsor blir din bedrift en av våre hovedsponsorer. Dere dekker kostandene til gjennomføring av en hel samling og dere bidrar til at M2S kan fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Kontakt oss for mer informasjon om denne sponsorpakken

Pris: 70.000 kr (eller mer)

Gullsponsor:
Som Gullsponsor blir din bedrift en av våre største sponsorer, og dere bidrar i stor grad til at M2S kan gjennomføre samlinger, og fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Kontakt oss for mer informasjon om denne sponsorpakken

Pris: 35.000 kr

Sølvsponsor
Som Sølvsponsor blir din bedrift en viktig sponsor for oss, og dere bidrar i stor grad til at M2S kan gjennomføre samlinger, og fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Kontakt oss for mer informasjon om denne sponsorpakken

Pris: 15.000 kr

Bronsesponsor
Som Bronsesponsor vil din bedrifts bidrag utgjøre en forskjell for de som trenger det. Dere bidrar i stor grad til at M2S kan gjennomføre samlinger, og fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Kontakt oss for mer informasjon om denne sponsorpakken

Pris: 5.000 kr

Hjertevenn
Som hjertevenn gir du et engangsbidrag til foreningen, og gjennom dette bidrar du til at mellom2stoler kan gjennomføre samlinger, og fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Du vil motta nyhetsbrev fra oss, og på den måten få et innblikk i hva din støtte har bidratt til.

Pris: 500 kr

Hverdagsvenn
Som hverdagsvenn gir du et engangsbidrag til foreningen, og gjennom dette bidrar du til at mellom2stoler kan gjennomføre samlinger, og fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Du vil motta nyhetsbrev fra oss, og på den måten få et innblikk i hva din støtte har bidratt til.

Pris: 200 kr

En hjelpende hånd
Ved å gi en hjelpende hånd gir du et engangsbidrag til foreningen, og gjennom dette bidrar du til at mellom2stoler kan gjennomføre samlinger, og fortsette arbeidet med å innlemme nye grupper og flere aktiviteter.

Du vil motta nyhetsbrev fra oss, og på den måten få et innblikk i hva din støtte har bidratt til.

Pris: 100 kr

Grasrotandelen
Støtt mellom2stoler gjennom Grasrotandelen.

Alle våre støttespillere vil motta nyhetsbrev fra oss, og på den måten få et innblikk i hva din støtte har bidratt til. Som bidragsyter, støttespiller og sponsor bli med oss på laget når vi spør «kan vi hjelpe deg med noe?» til mennesker rundt oss.

NÅ KAN DU BRUKE VIPPS FOR Å STØTTE OSS.
VI TAKKER FOR ALLE BIDRAG.

VÅRT VIPPS NUMMER: 124355

KONTAKTSKJEMA

Send oss en melding om hva du ønsker du å støtte eller å bidra med, så tar vi snarlig kontakt med deg. Vi er takknemlige for alle henvendelser.

ADHD Norge støtter mellom2stoler sine tiltak for ADHD-gruppen. Behovet for oppfølging og tilbud til mennesker med ADHD, enten det er barn, ungdom eller voksne, er stort og vi er svært positive til mellom2stoler sitt initiativ på dette området.

Gry Lunde, GENERALSEKRETÆR ADHD NORGE

Noen av våre sponsorer og samarbeidspartnere